Опис
Олімпіум О розроблено спеціально для інтенсифікації технологічних процесів, для забезпечення формостійкості (стресостійкості) тістових заготовок, максимального збільшення об’єму і подовження свіжості та м’якості готових виробів. Завдяки застосуванню інноваційного складу та оптимальної композиції, поліпшувач Олімпіум О забезпечує досконалий клейковинний каркас, покращує стресостійкість тістових заготовок (формування) під час бродіння та випікання, покращує зовнішній вигляд і об’єм готового продукту, забезпечує хрустку скоринку і виражені надрізи, подовжує свіжість і м’якість готових виробів до 5 днів.
Рекомендоване дозування: 0,3-0,5%.
Склад: борошно пшеничне в/c, борошно соєве, антиоксидант кислота аскорбінова (Е 300), ензими (альфа-амілаза, ксиланаза, ліпаза).